Desfilada en bernús

La majoria de vosaltres no ho sabeu, però quatre de nosaltres l'altre dia vam participar en una desfilada de moda de bernús improvitzada pels carrers de Reus… 🙂 L'èxit va ser total, i fins i tot els vianants que ens vam trobar ens van fer comentaris al respecte… 🙂

Quina vergonya que vam passar i quin riure!!!

[@more@]

Vam anar a passar la tarda a un Spa de Reus, amb sauna, piscinetes i bombolletes… Una passada!! I quan vam acabar el circuit algú de nosaltres (eh, Erola…) va comentar que es podia sortir a un jardinet a l'exterior que veiem des de dins, que anava molt bé després de la sauna… L'escena va ser de pel·lícula… sortim fora i quan intentem tornar a entrar…. LA PORTA NO S'OBRIA!!! Anem a l'altra porta… I TAMPOC! Al fons hi havia una porta d'aparcament… Intentem obrir-la i aquesta vegada sí!!!

L'únic problema és que anàvem en bernús i la porta d'aparcament tenia sortida al mig del carrer… Jua, jua, jua… Evidentment vam haver d'anar pel carrer per tornar a entrar al local… I com que Murphy no descansa mai, ens vam trobar gent pel camí…

La cara que van fer les noies de l'Spa quan ens van obrir i van veure que érem nosaltres que veníem de fora… 🙂

Imagineu-vos l'escena, aneu passejant per Reus tranquil·lament i us trobeu amb quatre individus en chancletes i bernús… (per cert, un dels nois anava amb un bernús rosa la mar de mono…). No podem sortir de casa… 🙂

Quant a spladego

La Mitu intentant tocar el clarinet...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Desfilada en bernús

 1. mina. diu:

  Hosti, em sap greu lo que us va passar. Si hagués estat allà la dona-amb-el-radar-posat… Dir-ho és fàcil, però em vaig fixar en el detallet de la porta quan hi vam anar fa dues setmanes amb l’E., i la vaig deixar convenientment ajustada perquè no passés el que us ha passat…

  Al gimnàs on vaig a fer bondat no hi ha jardinet però s’hi riu molt. És una opció. Peò us hauríeu de fer fotre com jo i passar massa dies a la setmana a Barcelona, que no és vida.

 2. Mitu diu:

  Realment n’hi ha per riure una bona estona a costa nostra… 🙂 Els hobbits alforgencs no poden sortir de la comarca… 🙂

 3. Mitu diu:

  Ah! per cert, l’altre noi anava amb una tovallola del Xin-xan… :-))))

Els comentaris estan tancats.