Teoria sobre l’Skoda…

Ahir vaig confirmar la meva teoria sobre el sistema elèctric del meu Fabieta…. Cada vegada ho tinc més clar! Crec que podria posar la mà al foc al dir que el sistema electrònic del meu cotxe el va muntar un becari que havia estat tota la nit de farra!!!!

[@more@]

No m'ho puc creure, no ha passat ni mig mes de l'última vegada que se'm va encendre la llumeta de "Errada elèctrica de motor", que la mal parida ja s'ha tornat a encendre!!! Grrrrr….. Tinc l'esperança que la llumeta en qüestió se sent molt nadalenca i per a fer simbiòsi amb les llumetes de Nadal tant fantàstiques que tenim pels carrers, doncs s'hi ha volgut unir, i així donar el toc nadalenc al meu cotxe… Si no, no ho entenc…

El pitjor de tot, és que com d'altres vegades aniré al mecànic, i em dirà: Ostres, doncs tres errades i no sé quina és. Te les apago i ja tornaràs quan es torni a encendre… 🙂

Quant a spladego

La Mitu intentant tocar el clarinet...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Teoria sobre l’Skoda…

  1. Mitu diu:

    Evidentment, hi havia dos “errors” emmagatzemats… M’han dit que el més probable era que fos un d’ells i que s’havia de canviar un cable que feia no sé què de l’evaporació de la benzina… Vaja, ni flors!

Els comentaris estan tancats.