A la segona va la vençuda!

Hi ha éssers que sembla que la sort els hagi abandonat, i que vegada rere vegada els castigui Murphy pels seus pecats de vides anteriors… Ara bé, aquesta vegada Murphy devia fer pont i ha deixat que el pobre Anel la pogués veure… :-)[@more@]

La història va començar fa tres o quatre anys, o fa menys, ara no ho recordo… El cas és que volíem fer una escapadeta de cap de setmana a Londres, per a fer el guiri i anar a veure allò que surt sempre a tot arreu quan es refereixen a Londres. Dins la nostra "planificació" hi sortia la visita al British Museum, però no els altres museus, és clar (dos dies donen per al que donen…). Però és clar, l'Anel volia anar a veure un Velázquez que tenien exposat a la Tate, La Venus del Espejo…

El cas és que va decidir anar a veure'l ell solet, i com que m'havia "enfadat" amb ell, no li vaig buscar ni l'adreça de la Tate… Au, nen, espavila't solet! 🙂 El que no sabia l'Anel és en quina de les dues Tates que hi ha era el quadre… I com que el seu anglès és força deficient i les seves nocions de cerca d'informació força nul·les…. Doncs evidentment se'n va anar a la Tate que no tocava…!! El pitjor de tot és que després de patejar-se tot el museu i comprovar que no era aquell museu, va anar a l'altre, i quan va trobar la sala on hi era, enlloc del desitjat quadre hi va trobar un cartellet penjat: "El quadre ha estat cedit per a una exposició temporal a un altre museu"… Imagineu-vos el content que es va posar… 🙂

Ahir vam fer una escapadeta d'un dia a Madriz, al Prado, on feien una exposició temporal de Velázquez…. El dia abans ens truca l'eTaca, i ens diu que a les notícies deien que les entrades a l'exposició de Velázquez estaven exhaurides… No puc posar la foto de la cara que va fer l'Anel, però us ho podeu imaginar, no??

Però com deia, Murphy feia pont, per tant, després de dues hores de cua, això sí, vam poder veure la Venus… Bé, a la segona va anar la vençuda!

Quant a spladego

La Mitu intentant tocar el clarinet...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: A la segona va la vençuda!

  1. perSona diu:

    Vaig tenir el plaer de veure el quadre ja fa uns anys (precisament a Londres) i puc dir que jo també perseguiria aquesta esquena per mig món si calgués…
    Ara bé, no em vull imaginar la decepció del pobre Anel buscant un quadre de Velàzquez entre totes les obres “vanguardistes” de la Tate Modern.

Els comentaris estan tancats.