L’indi i la química

Aquest post és un segon intent de post, perquè el primer va passar a millor vida abans de ser publicat i tot, per gentilesa de Mr. Blocat… Cada vegada el Blogger em tempta més… 🙁

Bé, la primera versió de fa uns dies crec que es deia "Parlar anglès com els indis", i ja veieu que no és el mateix títol que el d'aquest…

[@more@]

Dies de reflexió m'han fet decidir a canviar l'enfocament del post, tot i que el personatge al qual em refereixo es manté…

Bé, al que anava! Fa uns dies que hem tingut rodant per l'oficina un indi (de l'India, no dels indis amb plomes dels cowboys…). I ja des del primer moment no hi va haver química. Suposo que us hi heu trobat, hi ha persones que des del primer moment no us "entren", sense haver fet, ni dit res que us hagi pogut molestar, simplement, no us cauen bé. Tot i així he de reconèixer que en comptades vegades la química pot canviar, i podeu acabeu "connectant" amb aquella persona que d'entrada no us havia caigut bé (però poques, eh…:-)

Doncs amb aquest  indi, química zero (per no dir menys zero…) 🙂

Primer ho vaig atribuir a l'idioma. Parlant anglès no se l'entèn de res (cosa que provoca malsentesos)… (jo crec que parlava amb indi i hi anava barrejant alguna parauleta en anglès per a dissimular… :-). O bé la cultura, el tracte vers les dones és diferent a l'India, i aquí no hi estem acostumades. O bé que no havia sortit mai del seu país, i aquestes coses es noten… (ni protocols, ni ser discret, ni prudent, res, però si seia a la cadira com si estigués al sofà de casa!!!). Però, finalment vaig veure clar que no hi havia química, i prou. Així de senzill, no ens "havíem de caure bé" i s'ha acabat.

Per cert, el que em va sobtar més és que quan et diuen que sí amb la boca, amb el cap fan que no!!! És una sensació molt estranya, perquè auditivament sents "sí" però el llenguatge corporal t'està dient que "no". Molt curiós.

 

Quant a spladego

La Mitu intentant tocar el clarinet...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: L’indi i la química

  1. si vols i et passes al blogger et podem ajudar amb el que et fagi falta

    salutacions

  2. mina diu:

    WordPress és el meu suggeriment.

  3. Se trata de un excelente article.Thank usted para compartir!@

Els comentaris estan tancats.