Xocs culturals curiosos…

A l'oficina treballem amb oficines internacionals d'arreu del món i moltes vegades es donen situacions curioses de xocs culturals, degudes al desconeixement de costums, dates del calendari o simplement horaris…[@more@]

El cas més comú és no recordar a l'hora de trucar que a Xina són 6 ó 7 hores més, i és clar, depèn de l'hora que truquis no et respon ningú, per suposat!!! (i fins que no hi caus, penses: apa, què viuen a Xina, són les 4 i ja no treballa ningú!!!, però és clar, realment són les 10 del vespre… 🙂

Ara bé, crec que fan uns horaris de treball súper curiosos… De vegades et truquen a les 11 de la nit hora d'allà… (Tinc la teoria que a les oficines xineses tenen llit i televisor, bé, en realitat crec que viuen allà i així s'estalvien de tenir casa… 🙂

Aquesta setmana he vist dues patinades curioses:

1. A un enginyer d'aquí els xinesos li demanaven que anés a Xina a fer unes proves el 25 de desembre…

2. A un treballador de l'Índia l'havien convocat a una reunió a Catalunya avui divendres 09/11/2007 (a l'Índia celebren el seu "Nadal" aquest dia…)…

Un altre dia parlaré de l'anglès que parlen la majoria dels xinesos (dic anglès per dir alguna cosa)… :-)))

Quant a spladego

La Mitu intentant tocar el clarinet...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.