Coses de tota la vida

Hi ha coses que tenim per casa que seríem incapaços de dir quants anys fa que les tenim, on les vam comprar o perquè continuen amb nosaltres i no les hem jubilades, però el fet és que tothom té alguna d'aquestes coses… Aquí us presento la meva motxilla de tota la vida…

[@more@]

Aquesta motxilla no es especialment bonica, ni té cap valor sentimental, ni té una mida especialment idònia, però el cas és que és la motxilla que et treu de les situacions en les que et quedes sense perquè se t'ha trencat aquella que t'havies comprat tant xupi-guai i cara…  Segurament la seva qualitat excepcional és la de ser resistent al pas del temps i perdurar per sobre de les altres…

Avui l'he haguda de tornar a recuperar després d'haver d'assistir a l'enterrament de l'última que m'havia comprat… I aquí continua, fidel com un gosset, acompanyant-me sempre com els bons amics que són sempre amb tu encara que no els vegis… 🙂

Per cert, la marca de la motxilla us suggereix res??? 🙂

Quant a spladego

La Mitu intentant tocar el clarinet...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Coses de tota la vida

  1. Albert_stk diu:

    Em fa l’efecte que actualment les coses estan fetes per durar poc temps, així cal comprar-ne de noves.

Els comentaris estan tancats.