Mestres que fan d’alumnes…

Algú sap som es comporten les mestres i professores quan fan d'alumnes??? La setmana passada vaig tenir l'oportunitat de comprovar-ho, i us asseguro que llevat algunes lloables excepcions, la majoria d'elles són un reflex de tot allò contra el que prediquen… :-)[@more@]

El cas és que vaig impartir un curs sobre com fer cerques per Internet a un grup de mestres i professores que portaran el tema de les biblioteques escolars al seu lloc de treball, i us ho asseguro, algunes d'elles són pitjors que els seus alumnes! Durant la classe teòrica en tenia quatre o cinc que anaven xerrant, cosa que, creieu-me, desconcentra molt!!! Fins i tot vaig tenir un punt de penediment per les grans xerrades que m'havia pegat en la meva època escolar… 🙂 A més, també vaig tenir l'element típic d'una classe: la que fa la MIGDIADA DAMUNT LA TAULA!!! (no m'ho podia creure!!!)

Quan vam arribar a la classe pràctica, amb ordinadors, llavors ja va ser el CAOS total! Es veu que quan veuen un ordinador es tornen díscoles i indisciplinades. La majoria d'elles feia els exercicis quan els rotava, miraven el correu i altres web que no tocaven impunement i no escoltaven ni per casualitat… (ja sabeu que les pantalles d'ordinador tenen molt atractiu…). Em vaig quedar afònica de tant cridar…

L'anècdota del dia: n'hi havia una que per més que li expliqués que les adreces de les web s'havien d'escriure a la casella "Dirección / Adreça" de l'Explorer es va entestar a posar cada vegada l'adreça de la web a la caixeta del Google… Evidentment no podia entrar a cap pàgina web ni fer cap pràctica… (Crec que és la que feia la migdiada durant la classe teòrica… 😉 Santa paciència…

Buf, ser mestre és molt dur… Però sembla que la majoria d'elles se n'obliden quan surten de la seva classe… 🙁

Quant a spladego

La Mitu intentant tocar el clarinet...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Mestres que fan d’alumnes…

  1. mina diu:

    No hi ha re com les tutories personalitzades per ensenyar aquestes coses. No t’has plantejat muntar la teva pròpia empresa?

    He de dir que com a alumna, algun dia m’ha agafat el riure fluix amb algun company de classe, però no ha passat d’aquí ;D

  2. No se sap molt bé que has fet una molt dur, la creació de la seva bella història sobre el lloc. Llavors, quin tipus de persones que busquen feina fan la redacció de tesis per escrit o tesi d’investigació.

Els comentaris estan tancats.