El nus de la corbata

Ahir em va passar una cosa que em va fer reflexionar… Resulta que de dos homes que havien de portar corbata, no n'hi havia cap que sapigués fer-se el nus a la corbata! I, evidentment, la Mitu va haver d'acabar annuant corbates a parells :-)[@more@]

A veure, fem una enquesta:

– Que aixequin el braç tots els nois-homes que sàpiguen fer un nus de corbata! (no dic un gran nus de concurs, amb una cosa decenteta ens conformem, principalment que la part prima no sigui més llarga que l'altra… :-), ja veieu que l'exigència no és massa… 😉 (Uns pocs braços que s'aixequen amb timidesa)

– I ara, que aixequin el braç totes les noies-dones que han hagut de fer el nus de la corbata a algú! (Un munt de braços enlaire)

Veieu, guanyem per majoria!!! 😉 (el recompte no està fet davant notari, però ja veieu que és súper legal i objectiu!) 😉

Com pot ser que nosaltres (noies-dones), que no ens posem corbata mai (o quasi mai), siguem capaçes de lligar una corbata i no així els homes???? Es tracta de genètica, o què??? Quina cara faria un noi si una noia li diu: Em poses les mitges, és que no en sé??? (fixeu-vos que dic posar, no treure, malpensats!!!) 😉

Quant a spladego

La Mitu intentant tocar el clarinet...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: El nus de la corbata

 1. Jo les primeres vegades que havia de portar corbata me’ls feia el meu pare. I Guardava les corbates a l’armari amb el nus fet.
  Després vaig marxar a fora i em vaig haver d’espavilar; en una botiga de corbates em van donar una postal amb les instruccions per fer el nus.
  Jo sempre em faig el tipus Windsor però a vegades em queda bé després de molts intents.
  I aquí a Irlanda es porten uns nusos molt grans, el que passa és que la corbata els hi queda molt curta.

 2. Roger diu:

  En el meu cas en poques ocasions utilitzo corbata, però mes d’un cop he requerit l’ajuda del meu pare per a sortir del pas… vaig trobar un web a internet que explica com fer nusos de corbates: http://www.nudo-de-corbata.com si voleu donar-hi un cop d’ull de ben segur que us ajudarà. Apa, siau!

 3. Mitu diu:

  Vaja, amb aquest enllaç que ens ha enviat el Roger ja ho hi ha excusa per a no saber fer-se el nus de la corbata… Ara, si el McTutacara prefereix posar mitges a les noies, no serem nosaltres qui diguem el contrari… 😉 No s’hi val a fer carreres, però… 😉

 4. Jo vaig dur corbata cada dia quan era molt jove i treballava en un banc. El darrer dia de feina les vaig cremar totes al jardí de ca nostra. De llavors ençà només n’havia duit una o dues vegades i sí, el meu oncle va haver-me de tornar a ensenyar com es feia.
  Pel que fa a les mitges -que a Mallorca anomenam calces, sí calces, imagina’t quins acudits de les mallorquines a Barcelona- no tenc cap inconvenient en ajudar que sigui. He hagut de posar arracades, sostenidors i baixar tancadors de vestits a diferents dones al llarg de la meva vida.

 5. wowgold diu:

  wow gold:wow gold,wow gold website:wow gold tks

Els comentaris estan tancats.